Calitate și Securitate Informatică


Calitate si securitate informatica

Koan Service ofera servicii de calitate si securitate informatica. Pentru siguranta informatica a afacerii dumneavoastra este absolut necesar sa achizitionati acest tip de serviciu.

O evolutie in gestionarea securitatii informatice

In momentul de fata se observa o evolutie in gestionarea securitatii informatice datorita urmatorilor factori :

 • Amenintarile informatice sunt in momentul de fata mult mai diversificate (adware, backdoors, bootkits, logic bombs, rootkits, spyware, Trojan horses, viruses, worms);
 • Existenta reglementărilor in diverse domenii privind securitatea informatica (HIPAA, SOX, FFIEC, FISMA, PCI, DSS, etc.);
 • Necesitatea extinderii retelelei informatice si extinderea mobilitatii fortei de munca;
 • Firmele sunt fortate de economia de piata la scaderea costurilor operationale dar pastrand securitatea informatica la un nivel ridicat.

Oferta noastra

Koan Service se ocupa de securitatea afacerii dumneavoastra permitand o vizibilitate extinsa, o reactie rapida si capacitatea de a gestiona vulnerabilitatile si amenintarile informatice, astfel incat sa va puteti concentra pe gestionarea afacerii dumneavoastra. Solutiile noastre de securitate sunt sprijinite prin procedee dovedite Koan Service si tehnologie best-of-rasa, pe deplin integrate si adaptate pentru a satisface cerintele actuale.
Beneficii cheie ale serviciilor Koan Service :

 • Monitorizarea incidentelor si raspuns cuprinzator si flexibil: 24/24 sau dupa caz;
 • Detectarea timpurie a evenimentelor de securitate si a alertelor pentru a permite proceduri defensive adecvate si rapide;
 • Determinarea amenintarilor de tip false-pozitive in timp real;
 • Consultanta expert si/sau expediere criminalistica pentru atenuare optima;
 • Abordare holistica, care suporta tehnologii pentru maximizarea randamentului investițiilor;
 • Accesul la cele mai bune practici dovedite;
 • Analiza procesului de business in profunzime garantează ca procesele vitale sunt aliniate cu programele si politicile de securitate specifice clientului;
 • Solutii flexibile si scalabile pentru a sustine evolutia nevoilor de business;
 • 30 de ani de experienta directa.

Niveluri de servicii

Pachetele de servicii Koan Service sunt potrivite pentru orice tip de afacere si ofera o cale evolutiva, fiind gandite sa se adapteze continuu pe masura ce afacerea si riscurile asociate ei cresc.

1.Pachetul Koan Security Basic

Acest pachet cuprinde functiile necesare oricarei organizatii si pune clientii nostri pe o cale spre securitate optima, un prim pas important. Pachetul cuprinde :

 • Protectie împotriva virusilor si detectare amenintari informatice;
 • Ne asiguram ca functiile de baza functionează corect si sunt gestionate eficient.

2.Pachetul Koan Security Extended

 • Protectie impotriva virusilor si detectarea amenintarilor informatice;
 • Ne asiguram ca functiile de bază functionează corect si sunt gestionate eficient;

2.Pachetul Koan Security Complete

 • Protectie impotriva virusilor si detectarea amenintarilor informatice;
 • Ne asiguram ca functiile de baza functioneaza corect si sunt gestionate eficient;

CSC Extinderea
Al doilea nivel (CSC Extinde) este locul unde vom construi pe tier 1 cu cresterea gradului de constientizare a situației și să devină mai vertical, de afaceri și risc specific.
Ne țese serviciile noastre de consultanta si evaluare pentru a ajuta clienții să înțeleagă mai bine lacunele și priorități și să implementeze o suită de soluții adecvate administrate de risc extins pentru a atenua.
Noi înțelegem driverele de conformitate și au un simț al activelor prioritare.
De gestionare și de corelare câștigurile noastre de capabilități globale a crescut nivelul de analiză aplicate.
Noi facem tot ce putem pentru a asigura clientilor nostri cheltui numai pe functii de securitate care sunt potrivite de risc dat postura lor.

CSC Elevate
Al treilea nivel (CSC Elevate), este locul unde vom merge după problemele cele mai complexe și mai sofisticate și se adaugă inteligență amenințare a identifica și elimina cele mai avansate amenințări.
Avansate de securitate este aplicată în zone de client în cazul în care activele aflate în atac sofisticat au valoare, cum ar fi să-l sprijine sau în cazul în care mandatele de reglementare o cer.
Ne desfășura capacitățile noastre cele mai avansate să extindă protecția pe cele mai activelor client cu risc ridicat.
Amenintare noastră avansată de detectare a combina expertiza de securitate, software-ul de conducere și procese uniforme într-un serviciu administrat care protejează clienții împotriva amenințărilor avansate persistente.
Vechiul mod nu este obtinerea treaba, am înțeles intim complexitatea provocare de securitate de astăzi, avem viziunea și cadrul de adrese noua realitate, iar serviciile noastre sunt gestionate un vehicul prin care organizațiile pot ajunge la starea necesară.